Selecteer een pagina

#IamFreesponsible

Freesponsible is trots de benoeming van Sabrina Parant tot lid van de Raad van Bestuur van onze VZW aan te kondigen. Deze benoeming werd goedgekeurd op de Algemene Vergadering van vrijdag 26 juni 2020.

Sabrina heeft verschillende jobs in de autoindustrie gehad en heeft echt een passie voor alles wat rijdt. Haar ervaring heeft haar ertoe gebracht de vereniging Ladies Drive op te richten die tot doel heeft de rol van de vrouw in deze sector te bevorderen.

Waarom ben je bij Freesponsible gekomen?

Sabrina legt ons haar beweegredenen uit: “Mobiliteit en de alternatieven die fabrikanten moeten bedenken om aan de milieu- en maatschappelijke eisen te voldoen zijn uitdagingen die mij fascineren. Ik betreur het ten zeerste dat er een kloof is ontstaan tussen de verschillende weggebruikers en het is de hoogste tijd om de rust te herstellen om het debat te objectiveren. We kunnen niet vasthouden aan een model dat aan zijn grenzen zit, maar we mogen evenmin eenzijdige beslissingen accepteren die geen rekening houden met mobiliteit als geheel en die het dagelijks leven van alle burgers niet verbeteren. Laten we stoppen met de heksenjacht en constructief zijn. Laten we ook een stem geven aan de mannen en vrouwen die met de auto rijden in plaats van hen alleen maar te willen afschrikken en hen te verbannen van de weg zonder alternatieve oplossingen.

Als u zich wil aansluiten bij Freesponsible om uw stem te laten horen, schrijf u dan in via onze website www.freesponsible.be.